Un jam Bilbili dhe Gjoni – Grupi Ergjëria

marës – Arian Shehu
kthyes – Besnik Myslymi
hedhës – Sokol Govaçi

Unë mor unë të më besoni
unë jam bibili dhe gjoni,
që këndoj në Gjirokastër
me atë zërin e pastër.
a ta dini sa ju dua,
unë për ju dhe ju për mua.

Këndoj këngë me mall shumë
qe me vinin shpesh ne gjume,
këngë malli dashurie
bekuar me frym perëndie..
a ta dini sa ju dua,
unë për ju dhe ju për mua.

Këndoj këngët e tim eti
ku gjëmon zëmra si deti
këngë timash këngë mali
si Skënderi mu bë djali.( Skënderi = Skënderbeu )
a ta dini sa ju dua,
unë për ju dhe ju për mua….

Clicca per votare l'esibizione
[Voti: 0 Media: 0]